Emeletes barokk lakóház, 18. sz. Középkori részletek.
:
Zártsorú beépítés, utcai és sétányi tömb, az utóbbi nem védett. Közöttük udvar. Egyemeletes, nagyrészt alápincézett. ÉK-DNY. tájolású. Bejárat az utcáról, lépcsőház a kapualjból . Főfalak az utcára merőlegesek.

Utcai homlokzata szimmetrikus, 5 tengelyes. Új kőlap lábazat, benne 2 kőkeretes pinceablak. Vakolt, teljesen sima falfelületek. Félköríves záródású kapu, barokk, élszedett kő keret, gombóc kerékvetők, vállkő és zárókő. Benne 2 szárnyú kapu gyalogbejáróval, eredeti barokk vázszerkezet újkori táblás rátétekkel. Helyenkint javított-pótolt barokk vasalás, szép korabeli kopogtató. Földszintjén 1-1 ikerablak, újabb kő keretben, be-benyíló igényes ablakszárnyakkal (XX. sz. elejéről), gyenge új rácsok. Egy öntöttvas gázlámpa konzol. Emeletén szabályos kiosztású ablaksor újabb kő keretben, kő könyöklővel, uo. ablakokkal. 3 tagú eklektikus főpárkány. Nyeregtető, hódfarkú cserép, 3 ökörszem tetőablak.

Az előző felújítás még kitart, a friss munka főként a lábazatnál mutat nagy kontrasztot a környező épületekkel.