Emeletes barokk ház, 1748. Középkori részletek.
:
Zártsorú beépítés, utcai és udvari ( sétányi ) szárnya között meglehetősen tágas udvar. Sétányi szárnya nem védett. ÉK-DNy-i tájolású. Egyemeletes, részlegesen alápincézett. Bejárata az utcáról, lépcsőháza a D-i szárny végén van. Szerkezeti rendszere harántfalas, alaprajza is így rendeződik. Utcai homlokzata 4 tengelyes. Kő lábazat, földszinti falfelülete nútázott. Kőkeretes pinceablak. Be-benyíló keresztosztású ablakok vakolt keretben, apácaráccsal. A földszint fölött profilozott övpárkány fut végig. Bejárata kosáríves, kváderezett kőkeretben, szögletes kerékvető, vállpárkány, zárókő, de évszám nélkül. Benne copf kétszárnyú kapu gyalogkapuval, eredeti vasalással. A gyalogszárny mintegy megbújik a kapu egészére szerkesztett táblázati kiosztásban ( a szép látványt otromba jelenkori "vitrinek" takarják ). Emeletét lizénák osztják a tengelyeknek megfelelően 4 részre, ion fejezetük, lábazatuk íves kismesteri munka. Minden mezőben ikerablakok füles, guttás keretezéssel, lapszerű parapettel. 3 tagú, de meglehetősen, lapos főpárkány. Nyeregtető, hódfarkú cserépfedés, 2 ökörszem padlásablak.

Erőteljes lábazati vizesedés, romlott az állapota.