Emeletes barokk lakóház, eklektikus homlokzattal.
:
Zártsorú beépítés, utcai, sétányi és összekötő udvari szárnnyal. ÉK-DNy-i tájolás. Egyemeletes, csekély padlástéri beépítéssel, részben alápincézett. Emeletére 2 lépcső vezet. Utcai és sétányi szárnya 2 traktusos, az összekötő 1 traktusos. Bejárata az utcáról, a lépcsőházak a kapualjból ill. az udvarról nyílnak. Utcai homlokzata szimmetrikus, 5 tengelyállással. Klasszicizáló eklektikus, nyugodt kiegyensúlyozott. Földszintjén alacsony kőlábazat, benne kőkeretes pinceablak. Nútázott homlokzat, a be-benyíló ablakok mélyített vakolatkeretben ülnek, előttük apácarács. Szegmensíves, romantikus hatású profilos kő kapukeret, XIX. sz.-i fa kapuszárnyak, erős profilozással. Mellette öntöttvas gázlámpa konzol. Profilos övpárkány zárja az alsó szintet. Emeletén hangsúlyos architektúrájú ablakok profilozott keretben, állókonzolos erős szemöldökkel, ki-benyíló ablakokkal, kemény parapetkerettel. Középen ikerablak, fölül REST. 1950 karcolattal. Vékony, fogsoros főpárkány zárja. Sétányi homlokzata egységes, ugyanolyan stílusjegyekkel. Középrizalitja 3 tengelyes, mellette 1-1 tengely. Kőlap lábazat, nútázott földszinti falsík, be-benyíló ablakok mélyített vakolatkeretben, az utcaival azonos ráccsal. Kéttagú övpárkány. Emeletén nagy, félköríves ablakok tagozott keretben, könyöklővel. Kéttagú főpárkány. Itt is, mint az utca felől, nyeregtető, hódfarkú cserép, új kémények.

Elkoszolódott homlokzat, már nem tudtam ötöst adni.