Emeletes barokk sarokház, 18. sz. Átalakítva.
:
Zártsorú beépítés, a Tárnok utca és a Balta köz sarkán. Egyetlen, utcai szárnyából áll, a környező házakkal és téglakerítéssel udvart zár körül. ÉK tájolású. Bejárata a Balta közből, lépcsője kapualj-előtérből nyílik. Egy emeletes, padlásbeépítéssel. Alápincézett.
Tárnok utcai homlokzata az eredeti barokk homlokzat nyomán került felújításra. 3 tengelyes, mindkét szintén ugyanolyan be-be nyíló ablakokkal, tagozott kerettel és könyöklővel, földszinten új ráccsal. Az emeleti ablakkerettel gazdagabban díszített, füles , guttás motívummal, kőlap lábazat, választópárkány, tagozott főpárkány. A sarkon öntött vas lámpa konzol. Oldal homlokzata a Balta közre néz, teljesen dísztelen, oromfalas majd, tömör falazott kerítés, tört alaprajzú vonallal. Benne újabb kőkeretben bejárati új kapu. A párkány tagozatok ide fordulnak át. Nyeregtető, hódfarkú cserép, új kémények.

Az épület homlokzatát felújították. Visszafogott szín, remek állapot.