Emeletes klasszicista sarokház, 1810 körül.
:
Zártsorú beépítés a Tárnok és Hajadon utca sarkán. Utcai és 2 oldalszárnyával udvart zár körül. ÉK-i tájolás. Bejárat a Tárnok utcából, lépcsőház a kapualjból nyílik. Egyemeletes, részben alápincézett. Az utcai főszárny 2, az oldalszárnyak 1 traktusosak. Homlokzata klasszicista, a Tárnok utca felé 5 tengelyes. Földszintjén üzletek sorakoznak. Bejáratok és portál egyenes záródású kő keretben fatáblákkal, köztük falazott pillérek egyszerűen tagozott fejezetekkel. Végigfutó tagozott övpárkány zárja a földszintet. Az emeleten tagozott kő keretben klasszicista ablakok ülnek a végigfutó könyöklőpárkányra. Végül 3 tagú főpárkány zárja. Nyeregtető, hódfarkú cserépfedés, 3 ökörszem ablak, újabb, de tagozott fejezetű kémények. A Hajadon utcai homlokzat - ellentétben a főhomlokzattal - eléggé rendezetlen. Teljesen sima falfelület, a párkányok nem fordulnak át ide. Alsó és felső szintjén esetleges kiosztásban keretezett ablakok és vakablakok. Figyelemre méltó viszont a földszinten egy keményfa keretben kő kis ablak, rendkívül sűrű bújtatott ráccsal védve, a XVII. századból. Hasonló, de későbbi ablak ugyanott.

Kopott, koszos vakolat, pergő festés, az alsó szinten kaotikus kirakathalmaz, az emeleten eladó lakás, kicsit sem diszkrét felirattal.