Emeletes barokk lakóház, 1700 körül. Középkori és török részletek.
:
Zártsorú, utcasorba illeszkedő, körüludvaros, egyemeletes lakóház. Nyolctengelyes homlokzatát 2 tagú főpárkány zárja le, a földszint felett övpárkány húzódik. Az emeleti könyöklőket és szemöldököket négyszintes szalagok kötik össze. Emeleti ablakai füles keretezésűek, szegmensíves és háromszögű timpanonokkal koronázott barokk szemöldökpárkányokkal, a könyöklők alatt keretes vakolatműkkel. Földszinti ablakai tagozott szalagkeretesek. A földszint középtengelyében kosáríves kapu nyílik, volutás zárókővel díszített kerettel. Kétoldalt kváderezett, pillérek elé állított sima toszkán féloszlopok tartják az architrávot. A homlokzatot e helyreállított, barokk jellegű kavicsos vakolat borítja. Nyeregtető, cserépfedés, padlásszellőzők. Bástyára néző homlokzatán kőkeretes, könyöklős ablakok, az állítólagos zárterkély nyomai látszanak.

Nagyon szép állapot továbbra is. Vizesedés nyoma nem látható, az ablakba tett muskátlikért külön köszönet a tulajdonosnak, kellemes látvány.