Kinizsi Étterem homlokzata

Somogy
adatlapot készítette:
adatfelvétel időpontja:

Balatonbogláron a Várdomb lábánál a található a nemrégiben megújult Kinizsi Udvar és Étterem. A vendéglő tökéletesen alkalmas a kikapcsolódásra, hiszen a változatos étlap magyaros és nemzetközi kínálata mellett a vendégeket bowling pálya is várja.
Nyaranta a hatalmas kerthelyiség megtelik élettel. Napközben kellemes itt az ebédek eltöltése, a délutáni kávézós szieszta és az esténket pedig elő cigányzene teszi hangulatossá. Ha maradni akar, a Kinizsi Udvar panziója szeretettel fogadja.
Az étterem ételválasztéka és felszereltsége abszolút gyerekbarát, a lurkókat játszószoba és ugrálóvár is várja.
Az Kinizsi Udvar és Étterem befogadó képessége 200 fő, így tökéletes családi és céges rendezvények lebonyolítására.
Az étterem a korai időre tekintve még zárva van, ezért elhagyatottnak tűnik