Emeletes barokk lakóház, 18. sz.
:
Zártsorú, V alakú beépítésű, utcasorba illeszkedő egyemeletes lakóház.
Külső, négytengelyes homlokzatát 3 tagú főpárkány zárja le, a földszint felett övpárkány húzódik. Homlokzata enyhén ívelt.
Emeleti falsíkját volutás fejezetdíszű, lefelé keskenyedő pilaszterek tagolják, az emeleti ablakok könyöklősek, szalagkeretük füles, volutás záradékú, a könyöklők alatt cseppdíszes barokk kötények. Az ablakok fakerete kis ívben a falsík elé lép.
A két középső ablak között tört íves lezárású stukkókeretes mezőben Máriát és Jézust szentekkel ábrázoló barokk falfestmény. A keret alatt barokk kötény.
A földszint baloldali tengelyében félköríves záródású, vállköves, záróköves kváderezett kőkeretes kapu nyílik, eredeti kapuszárnyakkal.
A vonalazott vakolatsávos földszinten jobbra három könyöklős, szalagkeretes ablak helyezkedik el, neobarokk vasrácsokkal.

Apró homlokzati hibák. Az állapot egyébként jó, de nem jeles.

Erdődy-palota (0.035 km)