Emeletes klasszicista lakóház, 1813. Középkori részletek.
:
Zártsorú, déli sarka az utcasorból kissé előrelép, az 1-1,5 méteres falszakasz első emeletén kisméretű, kőkeretes, könyöklős ablak látható, eredetileg L-alakú beépítésű, modern keleti szárnnyal bővített egyemeletes lakóház.
A háromtengelyes homlokzatot kéttagú főpárkány zárja le.
Emeletén 3 szalagkeretes, füles, könyöklős ablak, egymással összekapcsolt szemöldökpárkánnyal, a középső háromszögű timpanonnal hangsúlyozva.
A földszint bal oldalán helyezkedik el az egyeneszáradékú, klasszicista, sarokkonzolos kapu kerékvetőkővel, eredeti szárnyakkal és kilinccsel. Ettől jobbra két tagozott szalagkeretes ablak nyílik, ablakrácsokkal (1934?).
Cserépfedés, padlástéri ablak.

Ez az épület is vizesedik, illetve a homlokzaton csúnya a zászlótartó környékén a nyers rávakolás. Ezzel együtt jobb az állapota, mint az utca állaga (legalábbis vizesedési szempontból). Ötös alá.

Erdődy-palota (0.032 km)