Emeletes középkori lakóház, 14. sz. Átépítve.
:
Zártsorú beépítés, utcai és hátsó udvari tömb között kertes udvar, DNy-i tájolás. A földszinten lakások, az emeleten és a kétszintes padlástéri beépítésben irodák. Az utcai szárny kéttraktusos, részben alápincézett. A hátsó udvari szárny földszintes, egytraktusos, részleges padlásbeépítéssel. Utcai homlokzata műemlékileg helyreállított, a középkori állapot visszaidézése. Sima, vakolt falak, új, alacsony kőlap lábazat, benne pinceablakok. Szegmensíves, testes kő kapukeret kerékvetővel, eredeti középkori maradványok kiegészítve, benne új, semleges formájú vaskapu. A földszinten szögletes ablakok utánérzett új kő kerettel, új vasráccsal. Emeletén a feltételezett pallatinum depictum falán háromosztású ablakok, tovább négyosztású. Nyeregtető hódfarkú cseréppel, új kéményekkel.

Továbbra is foltos homlokzat, lényegében változatlan állapot. Lábazat (újrafestve, gondosan kissé elütő színű festéket választva) rendben.