Földszintes, klasszicista ház, 1840 körül.
Jellege:
Utcavonalba épített, földszintes, L-alaprajzú klaszicista eredetű lakóház, amelyhez földszintes, soros elrendezésű ház is tartozik a kapubejárat másik oldal

Külső / utcai homlokzatok:
Jobb oldali épület: Öttengelyes homlokzatát kéttagú főpárkány zárja le. A sima, tagolatlan lábazaton dór lizénák állnak, a homlokzat két szélén egy-egy, a középső szakaszon két páros lizéna kiképzéssel. A lizénák által három mezőre osztott homlokzatnak a bal oldalán egy, a másik két mezőben két-két tengellyel.
A kicserélt ablakok felett a lizénák közt teljesen végigfutó szemöldökpárkányon vakíves lunetták találhatók, az egykori nyílástengelyek kiosztásában.
Bal oldali épület: Két ablaknyílás tengelyű utcai homlokzatát vakolt szalag kereteli két oldalt, amely átfordul vízszintesen, főpárkányt alkotva. Az ablakok záradékának magasságában vakolt, vízszintes szalag fut, egy korábbi architektonikus kiképzés maradványa.
Az épületek udvari homlokzatai jellegtelenek.

A magas talajvízszint láthatóan még mindig gondot okoz, orvoslása egyelőre szélmalomharcnak tűnik.