Földszintes lakóház, 1790 körül.
Jellege:
Hátsó szárnyával a hegyoldalhoz csatlakozó, T alaprajzú, földszintes épület, részben átalakítva, copf homlokzattal, amelyhez kétoldalt a kis udvarokat elzáró, szegmentíves kapuzatos kerítésfal csatlakozik.

Külső:
Páros falisávokkal tagolt, kéttengelyes utcai homlokzatás gazdag profilozású, egytagú főpárkány zárja le. A nyílások felett, a függőleges falisávokkal egy síkban, vízszintes falisáv osztja meg a homlokzatot. Alatta helyezkednek el a szalagkeretes, könyöklős ablakok, B-vas pántos pálcaráccsal; ezek felett a nyílások tengelyében, ovális tükrös mezők tagolják a homlokzatot.

Belső:
A T-alaprajz utcára merőleges és a hegyoldalhoz simuló szárnyának találkozásánál, az átlós lesarkításban nyertek elhelyezést a kosáríves záródású bejárati nyílások, amelyek a hátsó, nagyméretű pinceelőtérbe vezettek.
A bal oldali udvar homlokzatai nagyrészt átalakítottak, műformát nem mutatnak. A jobb oldali udvar hátsó szárnyát toldaléképület takarja. Az utcai szárny homlokzatán két szalagkeretes ablak nyílik, fűzött pálcaráccsal.

Régóta eladósorban lévő ház. Ennek megfelelően kevésbé gondozott, de az állapota még jó.