Emeletes barokk lakóház, 1758, klasszicista átépítéssel.
:
Zártsorú beépítésben álló, "L" alaprajzú emeletes lakóház, cseréppel fedett nyeregtetőkkel. A főhomlokzat kővel borított, alacsony lábazata fölött a földszint csapott, szürkéskék vakolatú. Középtengelyében nyílik a kosáríves, kőkeretes kapu. A keret belső sarka széles homorlattal díszített, egyszerű vállpárkánya van. A modern kapuszárnyak között kis, szegmentíves ajtó. A kapu két oldalán két-két kőkeretes, könyöklőpárkányos, négyszöges ablak található. A háromrészes osztópárkány fölött az emelet hattengelyes. A széles frízű osztópárkányon ülnek a profilált kőkeretes emeleti ablakok. Az emeletet a szélein és a második-harmadik, ill. negyedik-ötödik tengely között széles lizénák tagolják, melyek az osztópárkány alsó tagjára ültetettek. A homlokzatot a profilált főpárkány zárja le. A padlásteret félköríves ablakpár világítja meg. Az osztópárkány szürke, a homlokzat zöldessárga színű.

Az emeleti rész festése továbbra is foltos, egyébként jó állapotban van.