Emeletes lakóház, korai klasszicista homlokzattal, középkori részletekkel.
:
Zártsorú beépítésben álló, "L" alakú zártudvaros, emeletes lakóház, cseréppel fedett nyeregtetővel. A főhomlokzat lábazatán két vasrácsos, fekvő téglalap alakú pinceablak van. A földszint vízszintes sávozással tagolt vakolatú. A kapu egyszerűen profilált kőkerete kosáríves. A záradékkő nagyméretű, tükrös homlokoldalú, a vállpárkány csak a kőkeret két oldalán látható, a kerékvető rézsűs. A bejárat modern, üvegezett. A kapu két oldalán egy-egy kőkeretes, négyszöges ikerablak nyílik, modern vasráccsal. Az emelet hattengelyes. A kőkeretes ablakok könyöklővel ellátottak. Az ablakok alatt és fölött fekvő formátumú, azok között álló téglalapos faltükrök helyezkednek el. Utóbbiak fölött kiugratott négyszöges mezők vannak, két oldalukon profilált párkánycsonkokkal. A kapu fölötti középső ablak ikerablak. A homlokzatot főpárkány koronázza. A homlokzat halványzöld színű, a mélyebben fekvő részek sötétebb színárnyalatot kaptak.

Kifejezetten jó állapotban van továbbra is.