Emeletes barokk lakóház, 18. sz. közepe. Középkori részletek, 15. sz.
:
Zártsorú beépítésben álló, "L" alaprajzú, emeletes lakóház. A fohomlokzata öttengelyes. A kovel borított lábazat fölött a földszint fehérre festett, vakolata vízszintesen sávozással díszített. A lábazaton egy fekvő téglalapos pinceablak található. A középtengelyben nyílik a négyszöges kapu, egyszerű, klasszicista kokerettel, kerékvetővel, két, táblás kapuszárnnyal. A homlokzat ablakai kőkeretesek. Az emeleti tengelyeket az osztópárkánytól a gazdagabban tagozott főpárkányig húzódó pilaszterek választják el. Ezek fölött a főpárkány golyvázott. Az emeleti ablakok könyöklopárkányosak és ívelt vonalú stukkókötényük van. A pilaszterek vállpárkányáról füzérdísz lóg le. Az emelet bordó színű, a kiemelkedo tagozatok fehérek.

Az állapota lényegében nem változott, a kis beázást leszámítva nagyon jó.