R.k. templom, barokk, 1757.
:
Szabadon álló, homlokzat előtti középtornyos barokk templom, sokszögű szentélyzáródással. A torony földszintjén levő előcsarnokba barokk kőkeretű, tört íves záródású ajtó vezet, újabb, igénytelen vasráccsal. Felette szegmentíves záródású ablak. A torny emeletén osztópárkány felett félköríves ablakok vannak, gúlasisak. Az oldalhomlokzatok ablakainak vakolatkerete klasszicista jellegű: az álló téglány ablakok felett vak lunetták találhatók.
A szentélyben fiókos dongához félkupola csatlakozik, a hajót ill. a karzatot három csehsüvegboltozatos szakasz fedi. A karzat két pilléren nyugszik, kidomborodó középrésze eredetileg az orgona játszópultját foglalhatta magába, ma itt egy újabb vasrács található.
A főoltár egyidős a templommal. retabulumát oszloppár keretezi, kétoldalt ajtók rekesztik el az oltár mögötti teret. A félköríves záródású oltrkép a bűnbánó Mária Magdolnát ábrázolja. Felette Beniczky-címer, az oromzatban Istenszem. A kép két oldalán királyszobrok, az oszlopok felett kisebb méretű női szentek, kétoldalt az ajtók felett Szent Péter és Pál szobra. Volutás tabernákulum, ajtaján az eucharistia jele, festett antependium Beniczky-címerrel.
19. sz. közepi mellékoltár, 19. sz. végi stációképek díszes keretben, terazzo padlóburkolat a szentélylépcső előtt 1747-es évszámmal. A bejárat mellett két vörös márvány szenteltvíztartó, a nagyobbikon 1876-os évszám. A figurális üvegablakokon olvasható az adományozó neve és a készítés dátuma (1910-es évek). A padok újak. A szentélyben 4 db elegáns szék.

Utcasarkon szabadon álló, középtornyos homlokzatú templom keletre néző sokszögű szentéllyel, déli oldalán sekrestyével. A torony földszintje rácsos kapuval nyitott előtér. A hajó oldalhomlokzatán klasszicista ablakok lunettával. A szentélyben fiókos dongához félkupola csatlakozik, a hajó csehsüveg-boltozatos. Két pilléres karzat. Főoltár Mária Magdolna képpel és négy szoborral (1747).
Építtető: Beniczky család.

Változatlanul jó állapotú templom.