Emeletes copf lakóház, 1785 körül. Középkori részletek, 15. sz.
:
Zártsorú beépítésben álló, "L" alaprajzú udvarral rendelkezo, emeletes lakóház. Középrizalitos föhomlokzata 2-4-2 tengelykiosztású. A kovel borított lábazaton két vasrácsos pinceablak található. A földszint tengelyében két emeleti ablaktengelyre kiterjedo, kettos pilaszterpárral övezett és háromrészes párkánnyal lezárt szegmentíves kapu nyílik. A kapu vékony kokerete kerékvetös, volutás zárókövének két oldalán ko füzérdíszek helyezkednek el. A szegecselt, fa kapuszányak között szegmentíves kiskapu nyílik. A párkány fríze triglif-metopés rendszerü, a geiszon fogrovatos. A kapu párkányát az egyszerubb, de szintén háromrészes osztópárkány folytatja. A földszinti ablakok kokeretesek. A rizaliton, a kapu két oldalán lévo ablakoknak könyökloje és mellvédje is van, fölöttük füzérdísszel övezett ovális mezoben egy-egy stukkó, profilból ábrázolt férfibüszt látható. A jobb oldali ablak elfalazott. A rizalit szélén, a földszinten pilaszterek állnak. A rizaliton kívüli földszinti ablakok faltükrökben ülnek, fölöttük szemöldökdísz van. Az emeleti ablakok kokeretesek, szemöldökdísszel, mely a rizalitban rozettadíszes, azon kívül fogrovatos. Az emeleti ablaktengelyeket a rizalitnál ion pilaszterek választják el, azon kívül falsávok. A fopárkány háromrészes. A földszint piszkosfehér színü, csakúgy, mint az emlelt kiugró tagozatai; az emelet többi része zöldesszürkére meszelt. A ház cserép héjazatú nyeregtetovel fedett.

Lényegében változatlan az állapota, továbbra is szép a homlokzat.