Földszintes barokk lakóház, ma vendéglő, középkori részletek.
:
Zártsorú beépítésben álló, négy szárnyával négyszöges zártudvart körülölelő, földszintes lakóház, cserép héjazatú nyeregtetővel. Főhomlokzata középtengelyében kosáríves, kőkeretes, korabarokk kapu áll, zöldre festett, borított fa kapuszárnyakkal, köztük kosáríves ajtóval. A keret egyszerű kerékvetővel és vállpárkánnyal, továbbá koronás és levéldísszel övezett záradékkővel ellátott. A kő homlokoldalán a pékmesterség jelvényeivel díszített címer látható. A kapu két oldalán egy-egy négyszöges, kőkeretes, kétszárnyú ajtó nyílik, vaslemezes külső erősítéssel. A homlokzat szélein egy-egy kőkeretes, könyöklőpárkányos ablak nyílik. A bal oldali ablaktól balra elfalazott nyílás élszedett kőkerete látható. Az ablakok és ajtók fölött ívelt elemekből komponált stukkódíszítés figyelhető meg. A sárgára meszelt homlokzat kővel borított lábazatán vasrácsos pinceablakok nyílnak. A tagolt főpárkány és a stukkódíszítések fehér színűek.

Teljesen megújult az épület, új cserepezést is kapott. Nagyon szép lett.