Emeletes copf ház, Hikisch Kristóf, 1793-1795.
:
Zártsorú beépítésben álló, körülépített udvaros, kétemeletes lakóház, copf homlokzattal.
Homlokzata négytengelyes, egytagú főpárkánnyal, emeletenként övpárkányokkal. Az első emeleten levélfüzéres ión lizénák, a második emeleten egyszerű falsávok tagolják, melyek a főpárkánynál konzolokban végződnek. A földszint feletti széles övpárkányban a négy évszakot ábrázoló puttós domborművek díszítik a homlokzatot. A földszint jobb oldalát egyenes záródású kapu foglalja el, a bal oldalán két üzletportál nyílik. A nyílások sima szalagkeretelésűek, az első emeleti ablakok konzolos szemöldökpárkánnyal, mélyített tükrökkel, köténydísszel gazdagítva, a második emeletiek kisebb méretűek, szemöldökeik felett tükrös táblázattal.
A telek hátsó - Gyorskocsi utcai - végében, a 2. világháborúban elpusztult kétemeletes épület helyén modern, ötemeletes irodaépület emelkedik, mely léptékében és küllemében a műemléki környezettől teljesen idegen.

Változatlanul jó állapotú épület.