Sajnos a helyrajzi számot nem sikerült megtudnunk a benne lakóktól, de úgy feltételezzük, hogy erről az épületről lehet szó. A helyiek szerint ez egy Vay-kúria volt korábban. Jókora méretű, kettős udvarú épület, melynek egyik, kisebb udvara a főkapuból nyílik, és a ház körülöleli. Jelenleg rossz állapotú lakások vannak benne, de maga az épület is eléggé rossz állapotú: jókora foltokban vizesedések, vakolatpergések láthatóak rajta, főleg az udvari traktusban és a kapubejárónál, ahol jórészt a tégla falazat is kilátszik, az is pusztul. Az utcai főhomlokzaton 1+1+1+2+1+1+1, illetve 1+1+1+1 ritmusú ablakok láthatóak, többszörös félköríves szemöldökpárkánnyal (melyet a kapu félköríve megismétel), az ablakok között stilizált oszlopokkal.