Drótgyár főépület

Rom

Hát ez érdekes volt. A kapuban egy fiatalabb úrral beszéltem (a biztonsági őrön túl), aki elmondta, hogy az egykori December 4 Drótművek (vagy Drótgyár) nem az ő tulajdonuk, csak bérlik, így nem adhat engedélyt a benti fotózásra - merthogy a 'főépület' az egykori drótgyár területén levő irodaház lenne. (Amint megtudtam: a tulajdonos a D&D Immo Kft., a benti fotózáshoz tőlük kellene engedélyt kérni.) Mivel konfliktust nem akartam, így nem erőltettem a bejutást.

Kívülről a kapu melletti másik irodaépület látszik, illetve a kerítés egy másik pontjától az irodaház egyik része is - sajnos mindkettő eléggé lepusztult állapotban van, jókora foltokban mállik a vakolat... Ha jól értettem, akkor a főépület valószínűleg üresen állhat. Amennyi látszott belőle, az alapján nem túl érdekes épület lehet, különösebb díszítést nem láttam rajta, nagyjából egy átlagos (régi) irodaépületnek felel meg, kevés plusz formai elemmel.

Vásárcsarnok (1.197 km)