ugyanaz, mint:

Rendkívül zavaros, túlzsúfolt homlokzatú, zavaróan kevert stíluselemek hordozó kisméretű ház. A mellette lévő 7. számú, ugyanilyen elrendezésű, de jóval nagyobb homlokzatú épületen látszik, hogy a felhasznált tégla és kőlap színe harmonizál egymással. Ezen a házon viszont a természetes színű kőlapokat felvakolták, sárgára festették. Ez a szín disszonál a tégla színével. Ráadásul a benne működő gyógyászati segédeszközöket forgalmazó cég aránytalanul nagyméretű, a sárga fallal
erős kontrasztban álló kék színű ormótlan reklámfelületet helyezett el a bejárat mindkét oldalán. Nem is tudom, létezik-e Miskolcon még egy ilyen visszataszító épület.
A szuterén és a lábazat vizes, az egész épület piszkos. Utóbbi annak a következménye is lehet, hogy egészen közel van hozzá a várost kelet-nyugati irányban átszelő nagy forgalmú út. Ez, és az előtte álló, az épületet takaró fák az okai annak, hogy nem lehet egyben lefényképezni az egész homlokzatot. Az állapotára való tekintettel adtam 4 pontot, ez független a külső megjelenésétől.

Sajó Cipőbolt (0.127 km)