Egyemeletes, korai historizáló lakóházára

Győr-Moson-Sopron

Háromszintes épület, a földszinten egy üzlethelyiség ajtajával és ablakával, valamint az udvarra vezető kapuval, az emeleteken 3-3, emeletenként azonos kialakítással. A földszinti homlokzaton a vakolat helyreállítottnak tűnik, de a lábazat több helyen hiányos. Az emeleteken több helyen hiányos a vakolat, legnagyobb felületen a jobb felső, ereszcsatorna melletti részen. A koronázópárkány alatti díszsor és az ablakok körüli, alatti díszítések épek, az első emeleti nyílászárók ki vannak cserélve. A kapualj jó állapotban van, de az épület udvari homlokzata elhanyagolt, nagy felületeken hiányzik a vakolat. Több nyílászárót modernre cseréltek. Figyelemre méltó a hátsó lépcsőház a csigalépcsővel és szép korláttal.
Az udvaron egy alacsony épületsor van a fő tömbhöz ragasztva.
Az udvari hátsó homlokzaton több új ablaknyílást nyitottak.