Ítéletidő - új akció

A műemlékem.hu új keresést indít kifejezetten azokra a műemlékekre és helyi védettségű objektumokra, amelyek érintettek a 2010. tavaszi, kora nyári árvízkárokban.

Az akcióban való részvételre a honlapon való regisztráció, illetve bejelentkezés után van lehetőség.

A keresésben való részvételre ezúttal nincs lista, vagyis a műemlékem.hu felhasználói, játékosai maguk jelölhetik, mely objektumok érintettek az árvízkárokban. A jelölésre az állapotjelentés készítésekor az objektum adatlapján nyílik lehetőség. Az akcióban minden felvett objektum 1 pontot ér.

Azokról a műemlékekről, illetve helyi védettségű objektumokról várunk jelentéseket az Ítéletidőben, amelyek vagy maguk is sérültek az országos árvizek miatt, vagy érintett településen állnak, azonban nem szenvedtek el károkat. Az Ítéletidő listájába való jelölésnél így önmérsékletet várunk el az akcióban részt vevőktől, hiszen míg egy árvíz sújtotta kistelepülésen valószínűleg minden objektum érintett lehet, egy nagyvárosban a kiöntött pataktól kilométerekre lévő épületek nem azok.

A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy az akcióban részt vevő felhasználók jelöléseit felülbírálják, módosítsák.

Az akcióba egy objektumot csak egyszer (az állapotjelentéssel egy időben) lehet felvenni, kivéve, ha állapotában az akció időtartama alatt jelentős változás állott be.

Az akció időtartama: 2010. 06. 09 - 2010. 08. 31.

Az akcióban legtöbb pontot elért felhasználó díja egy hétvége a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal általa választott vendégházába.

Az Ítéletidőben szerzett pontszámokat a műemlékem.hu éves versenyében is jóváírjuk.

regionális összesítés

megye összpontszám első neve első pontszáma
Észak-Magyarország 28 guess.who 23
Észak-Alföld 0 0
Dél-Alföld 3 Várhelyi 1
Közép-Magyarország 2 klo 2
Közép-Dunántúl 1 Patikus 1
Nyugat-Dunántúl 1 carmin 1
Dél-Dunántúl 0 0

abszolút összesítés

játékos összpontszám
guess.who23
klo6
carmin2
Patikus1
rlevente1
SysWAP1
Várhelyi1