December 1. utca 6. szám
Rövid leírás:
Gyógyszertár működik abban a zárt beépítésben álló, téglalap alaprajzú ingatlanban, amely a 20. század elején szecessziós stílusban épült. Oldalsó, és majdnem középső rizalitja háromszögű oromzatban záródik, és fejezetes pilaszterek szegélyezik. Az oromzatot szecessziós díszítésű vakárkádok tagolják. Egyenes lezárású ablakai alatt könyöklőpárkánnyal és áteső hullámokat jelképező szecessziós szemöldökkel rendelkeznek. A rizalitok széleit fejezetes pilaszterek emelik ki. A homlokzat közepén van a gyógyszertár bejárata, amelyhez lépcsők vezetnek, az épület jobb oldalán nagyméretű kapubejárat található, díszes öntöttvas-rácsos kapuval 1929-as felirattal. A középső és jobb oldali traktus koronázópárkánya alatt fogrovatos tagozatsor következik hullámos vonalú párkánnyal, amely alatt díszes, félhengeres alakú párkány húzódik.