Kossuth Szálló

Malom (Morii) utca 11. szám.
Rövid leírás:
1900-ban Deutsch Sándorné a tulajdonos. 1910-ben Szentes Antal, 1925-ben Klein Pinkászné működteti. 1950-től Berkovics Gitta és Kozma György a tulajdonosok, majd 1984-től Oláh József. 1989-ben a ház fele állami tulajdonba kerül és határőrségi laktanyának használták.
Utcasorban egyedül álló, földszintes, téglalap alaprajzú épület. Szecessziós stílusú. Szalagkeretes ablakai és bejárata egyenes lezárású. Középrizalitja tulipáncsúcsos, törtíves oromzatban zárul, alsó részén stilizált vakárkádos párkány látható. Bejárata díszes, eklektikus ajtókkal, szép öntöttvas rácsozattal rendelkezik.